V&F: PANC’R FEST – prvi večer, drevi Mi2 in Jole

V&F: PANC’R FEST – prvi večer, drevi Mi2 in Jole

-
0 1270

V petek se je že tradicionalno začel Panc’r Fest – najboljša zabava v mest’. Množico v velikem ogrevanem šotoru pred novomeško Qlandio je ogreval DJ Tommy Vertigo. In kot nalašč za pravi zimski večer je zunaj naletaval sneg, ki pa ga je z odra talila simpatična Ines Erbus in kasneje še Grupa Vigor. In če je bil glasbeni repertoar prvega večera bolj v znamenju dobrososedskih odnosov, brez arbitraže, pa bo nocojšnji nekoliko drugačen.

V soboto bomo druženje začeli ob 20. uri. Tommy Vertigo bo do večera že skidal novozapdli sneg in v jasen večer nanizal zvezde. Prva, ki bo nastopila prvič na velikem odru bo mlada Dolenjka Ksenija Šašek.
Večer bomo obogatili s skupino, ki smo jo že dolgo pogrešali na Dolenjskem, končno v Novem mestu spet vedno odlični Mi2, ki pa štejejo več članov kot ime. Leta 2018 bo minilo dvajset let od njihovega prvega nastopa na Dolenjskem. Leta 1998 so namreč nastopili na Rock Otočcu. Letos prihajajo z ‘vijolicami.’
Za skok v tretjo adventno nedeljo, ki se bo začela s temperaturnim minusom, pa bo zbrane ogrel uglajeni in šarmantni Dalmatinec Jole.

Tudi tokrat gre zahvala vsem, ki Vam ni vseeno, da se tudi v Novem mestu zgodi najboljša Zabava v mest’ – Panc’r Fest.

Prijetno druženje so podprli: RUTAR, DIPO, Toyota – TPV Nm, Roletarstvo Medle, Kobra Šentjernej, Terme Krka, Bartog BHS Hitri servis, Zavarovalnica Sava, Grass, Adriatic Slovenica, Znass, Hočevar d.o.o., Arex, Avtohiša Berus, Kolpa d.d., Avto Slak, Optika Poljšak, M TOM, NNRN Nepremičnine, Slikopleskarstvo Janko, Jang Klinika in trgovina za male živali, M Studio, Bobič Yacht Interior, Qlandia, Hiša daril, Reklamni center Bobič, Gostišče Kos….in ostali.

Čas je za zabavo, za Pancr’ Fest – najboljšo zabavo v mest’ – Novem mestu.

(FOTO: PANC’R FEST/Uroš Podlogar/DNS)