V&F: 67-letnik dvakrat ustrelil v 45-letnika, storilca prijeli

V&F: 67-letnik dvakrat ustrelil v 45-letnika, storilca prijeli

-
17 8484

Okoli 17. ure se je v gozdovih pri Novem mestu odvijala prava srhljivka. Po prvih naših neuradnih informacijah naj bi storilec najmanj dvakrat ustrelil v moškega, ki je nato ranjen pobegnil skozi gozd. Zgodba naj bi se začela odvijati na območju Šentjošta pri Stopičah. Po dejanju pa je ranjeni pobegnil skozi gozd in sta ga  našla sprehajalca pri Velikem Slatniku blizu Novega mesta. Sprehajalca sta poškodovanemu pomagala do prihoda reševalcev in policije.

Po naših informacijah je moški utrpel najmanj dve strelni rani, in sicer v roko in v hrbet. Storilec naj bi moškega ustrelil od zadaj. Poškodovanega so reševalci nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Nm prepeljali v Urgentni center. Na terenu so bile okrepljene policijske enote, ki so storilca že prijele. Po naših neuradnih informacijah je storilec 67-letni moški, ranjeni pa 45-letni moški. Več bo znanega jutri.

Alenka Drenik, predstavnica za odnose z javnostmi na PU Nm, je za DolenjskaNews potrdila, da je bila v strelskem napadu ena oseba ranjena in da so storilca prijeli. Prav tako po prvih informacijah ranjeni ni v smrtni nevarnosti.