V&F: Dvakrat s ceste in trk dveh vozil

V&F: Dvakrat s ceste in trk dveh vozil

-
0 1256

Malo pred 12. uro se je na cesti Novo mesto-Šentjernej, v bližini odcepa za Strugo, zgodila prometna nesreča. Voznik osebnega vozila VW polo je izgubil nadzor nad vozilom in na spolzkem cestišču zapeljal s ceste. Poškodovanega so reševalci NMP ZD Novo mesto prepeljali v Urgentni center. Posredovali so gasilci GRC Nm in novomeški policisti.

Ob 13.54 uri sta na cesti Tržišče–Krmelj, občina Sevnica, trčili osebni vozili. V trčenju se je poškodovala ena oseba, ki so ju reševalci NMP Sevnica oskrbeli in prepeljali v SB Novo mesto. Gasilci PGD Sevnica so nudili prvo pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev NMP.

Ob 16.14 je pri Kvasici, občina Črnomelj, osebno vozilo zapeljalo s ceste in pristalo na strehi. Reševalci NMP Črnomelj so poškodovano osebo oskrbeli na kraju in odpeljali v SB Novo mesto. Gasilci PGD Črnomelj so zavarovali mesto nesreče, usmerjali promet do prihoda policistov, odklopili akumulator, pomagali reševalcem NMP ZD Črnomelj pri prenosu poškodovane osebe in počistili kraj nesreče.