V&F: Z avtom v Krko, nesreča tudi v Šmihelu

V&F: Z avtom v Krko, nesreča tudi v Šmihelu

-
7 7874

Nekaj minut pred 10. uro se je na cesti Otočec (Šentpeter) – Gumberk, na mostu, zgodila prometna nesreča v kateri je bil udeležen voznik osebnega vozila. Voznik je na spolzkem, lesenem mostu, izgubil nadzor nad vozilom, prebil varovalno ograjo in zapeljal v reko Krko. K sreči se je iz vozila še pravočasno rešil. Posredovali so delavci CGP, gasilci GRC Nm, ki so vozilo tudi izvlekli iz vode in policisti PU Nm.

Ob 8.52 sta v Šmihelu v Novem mestu trčili osebni vozili. V nesreči so bile lažje poškodovane tri osebe, katere so reševalci NMP Novo mesto odpeljali v SB Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, do prihoda policistov usmerjali promet, razlite motorne tekočine posuli z vpojnim sredstvom in očistili cestišče.

Ob 5.59 se je na cesti pri naselju Pekel, občina Trebnje, osebno vozilo prevrnilo na streho. Gasilci PGD Trebnje so zavarovali kraj nesreče, postavili osebno vozilo nazaj na kolesa, odklopili akumulator in posuli razlite motorne tekočine z vpojnimi sredstvi. Reševalci NMP Trebnje so poškodovano osebo na kraju oskrbeli.