VIDEO: Kako do vitke postave?

VIDEO: Kako do vitke postave?

-
0 309

Politikov in vseh pripravljenih, ki brez njih ne gre in so za to perverzno plačani, imate najverjetneje dovolj. Ker je pač vse tako kot zakon oz. že kakšna uredba dopušča. Smo pa tudi v Sloveniji vedno bolj godni za nateg oz. smo postali enaki biseri kot na t.i. Zahodu oz. v Zda. Malo za šalo, veliko za res. Ob poplavi raznih vadbenih izdelkov, ki jih je nekdo ‘s’švasal’ in še večja neumnost, da je zdrav že skoraj vsak prah, seme in podobno, kar leti okoli nas, se lahko sami prepričamo, da ‘brez muje, se še čevelj ne obuje.’ Prav slednja primerjava, je še najbolj merodajna, za sodoben in ‘drsni’ čas, ki ga živimo.

Preprosto. Če prevečkrat grešimo s hrano, predvsem količinsko, pa ne z izbiro živil, se lahko hitro zavemo, da so vezalke naše največje sovražnice. Zato imajo v ZDA ‘ježke. (No, tudi pri nas smo z otroške obutve tudi starejši ‘mašnice’ zamenjali oz. prevzeli za ‘ježke’.”Buši’ je namreč prevelik. Migat, migat.

Nekoliko starejši se spomnite dobrih dvajset let nazaj, ko so svetovno razglašali, da je margarina edina prava ‘kulinarična’ mast, najprijaznejša za zdravje in da je maslo (putr), pa tudi mast, naravnost zlo našem ‘teleščku.’ V zadnjih letih pa imata prav slednja spet več pozitivne vrednosti in najverjetneje tudi pravi učinek za telo. Podobno kot razni pripomočki, ki jih prodajajo v t.i. top shopih, za še bolj leno in negibčno življenje. Slovenija je tako lepa in zanimiva, da je najbolj preprosto odpreti vrata in zakorakati v naravo.

Samo obisk mehanika, Vam nazorno pokaže nekaj vadbenih gibov, za zdravje. Navzlic vsej tehnologij 🙂 ‘Kako pašejo jajca z domačimi ocvirki!’

Članek ni napisan z namenom blatenja ljudi, ki imajo težave s prekomerno težo, ki je zdravstveno pogojena. Pač pa za vse, ki morda zamujate priložnost in se težko premaknete v naravo in svet zgolj spremljate preko televizijskih top shop-idealnih programov. Poglejte skozi okno in stopite v naravo, okolje.

‘Podgurje niso Bahami in Bahami niso Podgurje.’