VIDEO: Masturbiranje ob avtobusnem postajališču

VIDEO: Masturbiranje ob avtobusnem postajališču

-
5 3258

V redakcijo smo prejeli video, ki ne obeta oz. je šokanten. Gre za posnetek, ki je nastal na petkovo jutro v Ljubljani. Nedopustno dejanje je bilo zabeleženo na enem izmed avtobusnih postajališč v Ljubljani, okoli 9. ure. Voznik s ‘trdim,’ se je s svojim osebni  vozilom  pripeljal do postajališča in si dal ‘duška.’ Takoj, ko je opazil, da ga nekdo snema, pa je odbrzel s svojim ‘ljudskim’karavanskim vozilom. V redakciji imamo celoten posnetek, tudi registrsko tablico vozilo.

V naslovu smo uporabili ljudski izraz za onaniranje, masturbacijo.

SSKJ:

dŕkati -am nedov. (ȓ) zastar. 1. večkrat zdrsniti, zdrkniti: potne kapljice so mu drkale po čelu 2. drsati se: gledala je, kako fantje drkajo po ledu; otroci so se hodili na potok drkat 

  • Ni zdržu. hahaha

  • Takih debilov k je ta,je dost tudi v nm

  • Pa ga je zmotu..hehe

  • Defekt !!!

  • biba

    v NM na Loki (po navadi pri novoteksu) se v poletni sezoni že 3 leta zapored pojavlja moški, ki prav tako masturbira in straši naokoli. Na policiji se za sporočila niti niso zmenili in so mi svetovali, naj se tam pač ne zadržujem oziroma so enkrat uspeli priti na loko 1h (!) po klicu, nakar so me klicali nazaj, češ da nikogar ni. Sprašujem se, zakaj se moram jaz kot spodoben državljan izogibati javnih mest, da ne bom nadlegovana s strani moškega, ki krši javni red in mir.