VIDEO: Pred Whitesnake v Sloveniji Alice Cooper

VIDEO: Pred Whitesnake v Sloveniji Alice Cooper

-
0 44

Slovenijo bosta začetek letošnjega poletja zaznamovala dva koncerta legendarnih rockerjev. Junija bo nastopil Alice Cooper, mesec dni kasneje še skupina Whitesnake.

Novica, da končno prvič k nam prihaja prava ikona popularne kulture, legendarni Alice Cooper, s svojim znamenitim odrskim rock spektaklom »Spend The Night With Alice Cooper« in svojimi največjimi hiti, pravimi rock klasikami kot so »Poison«, »School’s Out«, »I’m Eighteen«, »Under My Wheels«, »Billion Dollar Babies«, »You and Me« in drugimi je že zaokrožila in navdušila!

Zaradi velikega zanimanja za »fan pit« vstopnice obveščamo, da bodo le-te v prodaji od četrtka, 10. 3. 2016 na vseh prodajnih mestih sistema Eventim, kjer so na voljo tudi že ostale vstopnice za ta največji rock spektakel letošnjega leta pri nas!

Ameriški pevec, avtor, glasbenik, TV in filmski igralec, radijski voditelj, predvsem pa neprekosljiv mojster teatralnih rock spektaklov, Alice Cooper, bo 12. 6. 2016 nastopil prvič v Sloveniji, v Hali Tivoli, s svojim znamenitim odrskim šovom, ki vključuje nepogrešljive električne stole, giljotine, kostume, udave, lutke, kot tudi z izborom svojih največjih uspešnic, pravih rock klasik!