VIDEO: Udrihanje narave

VIDEO: Udrihanje narave

-
0 1726

Po državi so v soboto popoldne nastajale številne plohe in nevihte, nekatere izmed njih so žal tudi močnejše in trosijo točo. Zaradi šibkih višinskih vetrov se nevihtne celice le počasi premikajo. Rok nam je poslal video toče, ki je okoli 15.30 ure klestila na območju Dolenjskih Toplic. Ob enakem času so nalivi s točo udrihali tudi v Beli krajini. Jožica nam je poslala posnetek toče na območju Drašičev pri Metliki.

Sredi dneva in popoldne bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Najvišje dnevne temperature bodo od 19 do 25 °C.

Ponoči bo pretežno oblačno, pojavljale se bodo krajevne padavine, zjutraj bodo ob morju možne posamezne nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 14, ob morju 16 °C.

Jutri bo pretežno oblačno, občasno bo deževalo. Popoldne bo dež na Primorskem večinoma ponehal, tam se bo delno zjasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 20, na Primorskem do 22 °C.

OBETI
V torek in sredo bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bodo krajevne padavine, deloma plohe. Pihal bo jugozahodni veter, nekoliko hladneje bo.  (ARSO)