Vikend vlomilci, požar in nesreča

Vikend vlomilci, požar in nesreča

-
0 526

 

V noči na 7. 7. je v Novem mestu nekdo s strehe stanovanjske hiše odtujil okoli devet metrov bakrenih žlebov. Lastnika je oškodoval za 400 evrov.

V času odsotnosti lastnikov je med 1. 7. in 8. 7. v Metliki nekdo skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil ni ničesar, z vlomom pa je povzročil za okoli 600 evrov škode.

Na Glavnem trgu v Novem mestu je med 8. 7. in 9. 7. nekdo vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil več akumulatorjev. Lastnika je oškodoval za 1250 evrov.

Nesreča pri delu

Novomeški policisti so bili 8. 7. dopoldne obveščeni, da naj bi se v okolici Novega mesta pri delu s traktorjem poškodoval moški. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih je 74-letni moški vozil kmetijski traktor
po strmem klancu navzgor. Traktor je pričel drseti vzvratno, se prevrnil in obstal na kolesih. Poškodovanega moškega so oskrbeli v novomeški bolnišnici.

Požar

V kraju Klenovik na območju Šentjerneja je 8. 7. popoldne prišlo do požara treh gospodarskih objektov. Požar, v katerem ni bil nihče poškodovan, so gasilci omejili in pogasili, nastala pa je velika premoženjska škoda.
Okoliščine oziroma vzrok za nastanek požara policisti in kriminalisti še preiskujejo.