Vremenske motnje bodo motile sonce

Vremenske motnje bodo motile sonce

-
0 85

V neposredni bližini Sloveniji je nekaj vremenskih motenj, ki bodo v začetku novega tedna motile sonce. Nastajale bodo plohe, jutro bo nekoliko manj mrzlo, vendar čez dan ne bo tako toplo kot je bilo za konec tedna.

jugozahoda oblačnost postopno povečala. Do jutra na zahodu in jugu krajevno ni izključena že kakšna kaplja dežja. Jutranje temperature bodo od 1 do 6, ob morju okoli 9 stopinj.

Jutri bo zmerno do pretežno oblačno. V severovzhodnih krajih bo večinoma suho, drugod bodo občasno krajevne padavine, deloma kot plohe. Pogostejše bodo v hribovitem svetu zahodne in južne Slovenije. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 12, na Primorskem do 15 stopinj C.

V torek se bo na Primorskem delno zjasnilo, pihala bo šibka do zmerna burja. Drugod bo pretežno oblačno z občasnimi padavinami. V sredo bo zmerno do pretežno oblačno in večinoma suho, padavine se bodo pojavljale predvsem še v južni Sloveniji. Na Primorskem bo pihala zmerna burja, ponekod v notranjosti severovzhodni veter. V četrtek bo več sonca.