Z navadno anteno nič več POP TV in Kanal A

Z navadno anteno nič več POP TV in Kanal A

-
29 452

S 16. januarjem bosta POP TV in Kanal A prenehala z oddajanjem prek digitalnega prizemnega omrežja (DTT). Za gledalce, ki televizijske programe spremljajo izključno prek sobne ali strešne antene (razen satelitske), ogled programov POP TV in Kanal A od 16. januarja ne bo več mogoč.

Gledalcev, ki programe spremljajo na sodoben način, to je prek kabelskega, satelitskega ali optičnega priključka katerega od ponudnika teh storitev, je iz leta v leto več. Razlog za to je bogatejša programska ponudba, boljša kakovost slike, pa tudi zagotavljanje dodatnih storitev za gledalce, prilagojenih sodobnemu življenjskemu stilu in skladnih s tehnološkim napredkom na tem področju (npr. ogled vsebin z zamikom, spremljanje prek različnih platform, dostop do videoknjižnic).

Televizijski programi POP TV, Kanal A, KINO, BRIO in OTO ter vsi kanali v HD različici bodo od 16. januarja na voljo izključno prek tistih ponudnikov kabelskega in IPTV omrežja ter satelitske televizije, ki se bodo odločili za distribucijo naših vsebin v svojem sistemu.

Gledalcem s sobno ali strešno anteno je za dodatne informacije in pomoč na voljo brezplačna telefonska številka 080 28 42, so še sporočili s PRO PLUS.