Začenja se Castle – Kolpa music festival 2018

Začenja se Castle – Kolpa music festival 2018

-
0 329

Ta konec tedna se bo v neokrnjeni naravi naše obmejne lepotice zgodil imenitni dogodek – festival glasbe, strpnosti in dobrih vibracij na sploh. Pred nami je ‘Castle – Kolpa music festival’ z vrhunsko glasbeno ponudbo in druženjem. Vabljeni v Faro pri Kostelu.

Na Glavnem odru se bodo v treh večerih zvrstili nastopi skupin: Laibach, Clawfinger, Magnifico,  Plavi orkestar, S.A.R.S., Big Foot Mama, Hladno pivo, Happy Ol’mc Weasel, Hamo & Tribute 2 Love, Brkovi, Gramophonedzie Live Experience, Prismojeni profesorji bluesa, Stray train, Jackson, Ice on fire in drugi.

Na drugih dveh odrih pa se obetajo še številne druge skupine in didžeji. Ob obfestivalskih dejavnostih bo na voljo tudi plaža na reki Kolpi, v kateri se boste lahko ohladili v vročih avgustovskih dneh. V kamp boste lahko prišli že 1. avgusta, ko se bo odvil predvečer festivala z odličnima mladima slovenskima skupinama Koala Voice, 2B in drugimi. Vstopnice po nižji ceni do 28. junija so na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih po Sloveniji, na Petrolih in na www.eventim.si!

Festival ponuja kampiranje ob reki Kolpi v lepo urejenem kampu in glamping vasi ter raznolik in kvaliteten program na treh odrih. Uprizorjene bodo tudi nekatere monokomedije in gledališke predstave. Festival ponuja tudi vrhunsko kulinariko, ki je ekološko usmerjen. Ponudil Vam bo kvalitetno preživeti prosti čas, kjer boste spoznali veliko novih ljudi, prijateljev.

P