Zasegli vozili

Zasegli vozili

-
0 417

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 50 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 190 klicev. Obravnavali so dve prometni nesreči, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in osem prometnih
nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Zasegli so vozila dvema kršiteljema cestno prometnih predpisov. Posredovali so zaradi osmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj grožnje, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin.

Zasega vozil

Med kontrolo prometa v Senovem so krški policisti okoli 8. ure ustavili voznika osebnega avtomobila Citroen saxo. Med postopkom so ugotovili, da 58-letni kršitelj nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je pod vplivom alkohola. Avtomobil so mu zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Črnomaljski policisti so v Črnomlju ustavili voznika, ki je vozil neregistriran avtomobil, v vozilu pa je prevažal otroka, ki ni bil zavarovan z ustreznim zadrževalnim sistemom. Kršitelju so prepovedali nadaljnjo vožnjo in mu odvzeli registrske tablice. Voznik odredbe policistov ni upošteval, saj so ga v večernih urah ponovno ustavili. Tokrat so mu avtomobil znamke Mazda zasegli in o kršitvah seznanili pristojno sodišče.