Zidarjeva ‘baronica’ ostala brez BMW-ja

Zidarjeva ‘baronica’ ostala brez BMW-ja

-
0 193

Slovenska saga nedotaklijivih se nadotkljvih se nadaljuje. Oziroma so odtujile le eno izmed novevjših vozil, ki si jih marsikdo težko privošči, kaj šele domača gospodinja gospodarja, Ivana Zidarja, ki je tudi soproga slednjega. Gre za vozilo s ceno od 37 in nad 50.000 €.

Žena Ivana Zidarja je ostala brez BMW, poročajo Finance. Sodnemu izvršitelju Tadeju Poljaku je danes uspelo prodati BMW x3 letnika 2011, ki je bil v lasti Vincencije Zidar, žene gradbenega barona Ivana Zidarja. Kupila ga je fizična oseba ženskega spola iz okolice Ljubljane, ki je zanj plačala 27 tisoč evrov, nam je potrdil izvršitelj Tadej Poljak. Konkretnega imena kupca nam Poljak ni želel razkriti.

Dražbe so se sicer udeležili trije dražitelji. Vozilo je Zidarjevi ženi zarubila koprska gradbena družba Adriaing, ki je v lasti družine Andrejašič. Dolg družine Zidar do Adriainga je znašal več kot 100 tisoč evrov.

“Gre za osebno zadevo. Še zdaleč pa dolg s to dražbo ne bo poplačan, gre za nekajkratnik tega zneska,” nam je pred tednom dni povedal Matjaž Andrejašič. Svojo terjatev je Adriaing prijavil tudi v osebni stečaj Ivana Zidarja, a Andrejašič tudi tega ni želel komentirati.

Zidar v osebnem stečaju, žena menda kupovala nepremičnine

Kot smo pisali, je Ivan Zidar od sredine septembra v osebnem stečaju, ki pa še ni pravnomočen. Tega je sprožil stečajni upravitelj SCT Leon Benigar Tošič, ki Zidarju očita 8,5-milijonsko oškodovanje SCT.

RTV pa je pred nedavnim poročala, da naj bi Vincencija Zidar na obali skušala kupiti novo hišo.