2. Castle Kolpa Music Festival po akustiki

0
171

Letošnji, 2. Castle Kolpa Music Festival, ki bo potekal do 4. avgusta v Fari v Kostelu, se je pričel. Včerajšnji dan je minil brez kaplje dežja, saj so se nevihte ognile Fari, danes pa se celotno prizorišče kopa v soncu. Napovedi so več kot dobre! Po ležernem prihodu prvih udeležencev na festival, se danes obeta večji naval, kar tudi ne čudi glede na program. Medtem, ko so nas sinoči ogrevale vrhunske slovenske skupine (v različici brez elektrike) Tabu, Društvo mrtvih pesnikov, MRFY in Fed Horses so se pozitivne emocije množično prebujale in lahko rečemo, da je bila odločitev organizatorja Intralite d.o.o., da priredi kot predvečer festivala Akustični večer pod zvezdami, več kot pravilna!

Pred nami je danes tako obilica dnevnih aktivnosti, kopanja v prelepi Kolpi, stand up predstav in drugega, zvečer pa se na vseh odrih obeta prvi veliki festivalski večer! Na Dragon Stageu boste videli in slišali vrhunskega avstralskega DUB FX, slovito britansko heavy metal skupino Skindread, izjemni slovenski skupini Elvis Jackson in Noctiferia, hrvaške legendarne rokerje Goran Bare & Majke in pa Irdorath. Na Arena Experience odru bo ta večer kraljeval razvpiti nizozemski didžej Sander Van Doorn, nastopili pa bodo tudi Jimmy Clash, Petar Dundov, Sasha Mikac, Arsello in drugi.

Že jutrišnji, petkov večer, 2. avgusta, bodo Dragon Stageu zaznamovali nastopi domačih rock velikanov Siddharta, jamajške reggae skupine Inner Circle, slovito hrvaške Psihomodo Pop, vsem znane domače punk rock legende Pankrti, nato Multiball in Back Ivy, na elektronskem odru Arena Experience pa bo nastopil sloviti Jay Hardway, ob njem pa Galoski, Avadox, Saberz, Sid Cisse in drugi.

Sobotni (3. avgust) veliki finale festivalskega programa bo na glavnem odru, Dragon Stageu, pripadel sloviti hrvaški skupini Parni Valjak, ameriški metal skupini Soulfly z razvpitim Maxom Cavalero (znanim tudi iz skupine Sepultura), sloviti angleški rapcore, dub, dancehall in ragga skupini Asian Dub Foundation, nato La Fanfarria Del Capitan (Argentina), Captain Morgan’s Revenge in Jaja Bojz. Arena Experience pa bo gostila slovitega domačega, svetovno znanega didžeja Umeka, ob njem pa bodo nastopili še Sylvain, Veztax, Wattex, TGW, Busta Row in drugi.

Še vedno so na voljo festivalske vstopnice, kot tudi enodnevne, tako da – več kot vabljeni na letošnji, že 2. Castle Kolpa Music Festival v Faro v Kostelu! Vstopnice so na voljo na povezavi www.eventim.si, na pooblaščenih prodajnih mestih Eventima in na bencinskih servisih Petrola!

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj