četrtek, 22 februarja, 2024
DomaKronika21 - letni voznik BMW-a prehiter, 6 poškodovanih

21 – letni voznik BMW-a prehiter, 6 poškodovanih

Na cesti Črnomelj–Vranoviči pri Črnomlju sta v soboto okoli 19.30 trčili dve osebni vozili. Pri tem sta obe vozili zapeljali s cestišča, eno od vozil se je prevrnilo in pristalo na strehi. Poškodovanih je bilo šest oseb, reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj so dve osebi na kraju oskrbeli, štiri pa so prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

O hudi prometni nesreči na regionalni cesti Črnomelj – Metlika so bili policisti PU NM obveščeni 10. 4. ob 19.28. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov, je 21-letni voznik osebnega avtomobila znamke BMW vozil iz smeri Črnomlja proti Metliki. Zaradi neprilagojene hitrosti je v ovinku izgubil oblast nad vozilom in trčil v prednji del vozila znamke Audi, ki ga je vozil 23-letni voznik. Voznik BMW-ja je zapeljal s ceste in trčil še v travnati nasip, od tam pa je vozilo odbilo, se večkrat prevrnilo ter obstalo na strehi okoli 170 metrov od mesta trčenja. V nesreči sta se hudo poškodovala 25-letni in 23-letni potnik, oba sta sedela na zadnjih sedežih v avtomobilu BMW, voznik in 24-letni potnik, ki je sedel na sprednjem sedežu, sta bila lažje poškodovana. Prav tako lažje poškodovana sta bila
voznik audija in 23-letna potnica v njegovem vozilu. Po ugotovitvah policistov so bili vsi udeleženci pripeti z varnostnim pasom. Okoliščine nesreče policisti še preiskujejo in bodo o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča