A1 hitri internet in HD TV tudi v JV Sloveniji

A1 hitri internet in HD TV tudi v JV Sloveniji

-
0 305

A1 Slovenija prinaša hitri internet in HD-televizijo tudi v Spodnje Posavje in Jugovzhodno Slovenijo

Kot prvi operater v Evropi A1 Slovenija predstavlja najsodobnejšo mobilno-fiksno tehnologijo, ki hitri internet in digitalno televizijo prinaša tudi v kraje, kjer to doslej ni bilo mogoče ali je bila kakovost storitev slaba. Novost, poimenovana A1 Lite, bo uporabnikom na voljo v dveh naročniških paketih A1 Kombo lite, ki vključujeta širokopasovni internet s hitrostjo do 40 Mbps ter digitalno televizijo z več kot 180 programi z vključeno funkcijo časovnega zamika in programi v ločljivosti HD.

»V Sloveniji je več kot 100.000 gospodinjstev, na katere so ostali fiksni operaterji pozabili. Tem uporabnikom je na voljo le zastarela infrastruktura, ki ne omogoča storitev, primernih času, v katerem živimo. V A1 smo v preteklih dveh letih na določenih območjih preko svojega mobilnega omrežja že omogočili dostop do hitrega interneta, sedaj pa kot prvi v Evropi predstavljamo novo tehnologijo A1 Lite, ki poleg hitrega interneta omogoča tudi dostop do televizije v ločljivosti HD in z možnostjo ogleda nazaj,« je o uvedbi storitve A1 Lite povedal Jure Bohinc, direktor za upravljanje ponudbe in vrednosti v A1 Slovenija.

Storitev A1 Lite bo odslej na voljo tudi v občinah Trebnje, Šentrupert, Šentjernej, Mirna, Mokronog-Trebelno ter Krško, Kostanjevica na Krki, Brežice in Sevnica.

Uporabnikom sta na voljo paketa A1 Kombo lite S za 36,99 EUR na mesec in A1 Kombo lite L za 49,99 EUR na mesec z vezavo. Prvim 500 uporabnikom, ki se bodo odločili za paket A1 Kombo lite L in ga na enem računu združili z mobilnim paketom A1 Go! S, Go! M ali Go! L, pa bo A1 ponudil še nakup tablice Samsung Galaxy Tab A za samo 1 EUR.

Več informacij o storitvi A1 Lite boste našli na povezavi TUKAJ.