sreda, 24 aprila, 2024
DomaGospodarstvoAdria Alpina z evropsko nagrado EIA

Adria Alpina z evropsko nagrado EIA

Letošnja podelitev evropskih nagrad za inovacije v panogi karavaninga (European Innovation Award – EIA) je bila za Adrio Mobil ponovno zelo uspešna. Med 130 prijavljenimi izdelki, ki so se potegovali za priznanja v 16 kategorijah, je nagrado za celovit koncept razvoja počitniške prikolice osvojila Adria Alpina. Adria Mobil je priznanje EIA prejela že sedmo leto zapored, kar nedvomno potrjuje inovativnost, kakovost ter vrhunski dizajn Adriinih izdelkov.

Žirijo, ki jo sestavljajo uredniki 17 največjih panožnih revij iz 15 evropskih držav, je Adria Alpina prepričala s številnimi atributi, ki izkušnjo bivanja dvigujejo na nov nivo – elegantna notranjost, ki jo zaznamujejo večji prostori z bolj integriranimi oblikami in posebnim ambientom. Bivalni prostori so zasnovani za udobje skozi vse leto – bivanje v atrijskem slogu, pod panoramskim oknom, z udobnimi sedeži, nastavljivimi nasloni za glavo, TV omarico in številnimi dodatnimi prostori za shranjevanje. Alpina se ponaša z detajli iz pravega lesa in izborom kakovostnih materialov, bivalno izkušnjo nadgrajuje ambientalna osvetlitev, vključno z zunanjo silhueto led luči. Za razvedrilo v Alpini poskrbi novo ozvočenje, Bluetooth povezljivost, TV nosilec ter številni USB vhodi, na voljo pa je tudi mobilna aplikacija za pametni nadzor Adria MACH.

Alpina se ponaša tudi z Adrii lastno Comprex konstrukcijo karoserije, tudi zunanja podoba je prepoznavno Adriina po zaslugi velikega panoramskega okna. Zmogljiva šasija, kakovostno izvedena izolacija ter toplovodno ogrevanje Alde omogočajo kakovost bivanja tudi v najbolj zahtevnih vremenskih pogojih. Adria Alpina je na evropskem trgu na voljo v devetih tlorisnih različicah, dve pa sta na voljo v Združenem kraljestvu.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča