nedelja, 28 aprila, 2024
DomaGospodarstvoAdria Supersonic z nagrado 'zlati avtodom'

Adria Supersonic z nagrado ‘zlati avtodom’

Adria Supersonic je na zahtevnem in zelo konkurenčnem nemškem trgu ponovno navdušil, saj je na podlagi glasovanja bralcev revije Auto Bild prejel laskavi naziv ‘Zlati avtodom 2023’. V kategoriji integriranih avtodomov so ga bralci specializirane avtomobilistične revije Auto Bild tako izglasovali za zmagovalca v 9. anketi Zlati avtodom (Das Goldene Reisemobil).

“Po odličnem odzivu na novo linijo integriranih avtodomov Adria Supersonic tako s strani medijev kot neodvisnih oblikovalskih žirij, smo veseli, da so sedaj tudi kupci Adriin Supersonic izglasovali za najboljšega v razredu, in bi se rad iskreno zahvalili vsem bralcem, ki so izbrali Supersonica kot njihovega favorita,« je komentiral Denis Car, direktor službe produktnega vodenja Adrie Mobil.

Nova serija Supersonic predstavlja vrh Adriine ponudbe integriranih avtodomov, izdelanih na baznem vozilu Mercedes-Benz. Vrhunski dizajn in izbrana kakovost baznega vozila se nadaljujeta tudi v izvedbi bivalnega dela, kjer smo navdih pri razvoju novega Supersonica črpali iz najnovejših trendov na področju razvoja jaht ter stanovanjskega in avtomobilskega oblikovanja. Supersonic tako združuje brezčasen in luksuzen dizajn z zmogljivostjo in inovacijami, ter tako ustvari ekskluzivno izkušnjo vožnje in bivanja. Popolnoma je integriran z baznim vozilom Mercedes-Benz, sinonimom za luksuzen, eleganten dizajn in natančen inženiring.

»Gre za še eno izmed priznanj, na katerega smo lahko posebej ponosni, saj pomeni neposreden odziv in povratno informacijo s strani naših kupcev oziroma uporabnikov, ki s tem potrjujejo pravilnost in ustreznost naših razvojnih vlaganj in usmeritev. Prav razvojna vlaganja, skozi katera uspešno predstavljamo in komuniciramo inovativnost, kakovost in celovitost ponudbe blagovne znamke Adria, so med kupci prepoznana in cenjena, saj z njimi vsakič znova uresničujemo naša prizadevanja za čim boljšo uporabniško izkušnjo in vedno nova doživetja naših kupcev,« je izpostavila Sonja Gole, generalna direktorica Adrie Mobil.

Adria Supersonic je od svoje predstavitve v lanskem letu s tem prejel že tretje pomembno nagrado – pred tem je že osvojil nagrado ‘Red Dot Design Award 2023’ in ‘German Design Award 2023’.

Supersonic je na voljo v štirih različnih tlorisih, več o tem prestižnem avtodomu najdete na Supersonic — Adria Mobil (adria-mobil.com).

Odnosi z javnostmi Adria Mobil

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča