Aktivni ‘velikonočni’ vlomilci

35700
995

S Policijske uprave Novo mesto so sporočili, da so med prazniki praznovali tudi vlomilci, ki so si privoščili odsotnost prebivalcev in zaposlenih.

Med 29. 3. in 30. 3. je v kraju Šmaver nekdo skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil 200 evrov.

Na Ulici Heroja Stariha v Črnomlju je 30. 3. popoldne neznanec izkoristil krajšo odsotnost stanovalcev in skozi vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil je denarnico z okoli 500 evri.

V Gornjih Praprečah je v noči na 31. 3. nekdo vlomil v skladišči dveh prodajaln in odtujil kmetijske proizvode.

V noči na 31. 3. je v Dobruški vasi neznanec vlomil v ograjen skladiščni prostor in odtujil električne vodnike. Škode je za okoli 1000 evrov.

Trebanjski policisti si bili 31. 3. dopoldne obveščeni, da je ponoči v Šentrupertu nekdo vlomil v garažo stanovanjske hiše in odtujil dve motorni žagi in dve udarni kladivi. Lastnika je oškodoval za 2500 evrov.

Na Kolodvorski cesti v Črnomlju je 1. 4. popoldne neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil je denar in nakit in lastnika oškodoval za 1700 evrov.

35700 KOMENTARJI

  1. Jaz bi spremenil zakonodajo…. prvič ko dobijo da krade gre mezinček… drugič roka pri zapestju in če tretjič pa še pri rami…. aja pol bodo politiki brez rok, zato ostajajo zakoni o krajah tako mili kot so sedaj…

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj