Aljaž Jarc bronast na DP v kriteriju

0
152

Kolesarski klub Kranj je v soboto pripravil državno prvenstvo v kriteriju. Med člani KK Adria Mobil se je najbolj izkazal Aljaž Jarc, ki je osvojil tretje mesto. Državni prvak je postal Matic Maček (Ljubljana Gusto Santic), srebrno medaljo je osvojil Matej Drinovec (KK Kranj).

Špela Colnar je med starejšimi mladinkami postala državna podprvakinja, Aljaž Turk pa je med starejšimi mladinci osvojil bronasto medaljo. Na najnižjo stopničko tekmovalnega odra je stopila še Maja Vurušić med deklicami C, kjer pa je kriterij štel samo v točkovanju za pokal Slovenije.

Danes bo v Kranju še mednarodna kolesarska dirka, 54. Velika nagrada Kranja – Memorial Filipa Majcna (UCI kategorija 1.2), na kateri bo točke za svetovno kolesarsko lestvico prejelo najboljši deset kolesarjev. 40 točk je rezerviranih za zmagovalca. Kdo bo to, bo znano nekaj po 17. uri. Na startu dirke ob 13,30 uri bo 140 kolesarjev iz 17 držav, med njimi tudi sedem iz KK Adria Mobil, Kristijan Koren, Nik Čemažar, Gal Glivar, Aljaž Jarc, Tilen Finkšt, Aljaž Colnar in David Per.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj