sobota, 4 maja, 2024
DomaSlovenijaBo kdaj konec tega 'driblanja' brez žoge?

Bo kdaj konec tega ‘driblanja’ brez žoge?

Kot državljana Slovenije, Slovenca, me zanima, kdaj bo enkrat konec dokazovanja na t.i. politično-akterskih instancah. Preprosto, ker vas imamo poleg mene, tudi številnim drugi državljani, ki prav tako politično niso obremenjeni, poln k… Namreč, ene zadeve v zadnjih 30 letih ne morete sprejeti enotno, vedno nekakšna nasprotovanja, podtikanja, očitki, kvazi dokazovanja, a vse večinoma v vašo korist (politika s.p.). No če bi bili slednje, bi se verjetno obnašali drugače, bolj odgovorno. A je to res tako nemogoče, če vemo, koliko nas je. Pravijo, da smo po številu med ‘manjšimi.’ Prav zaradi slednjega ne vem, zakaj ne bi zmogli biti pri urejenosti največji?! Tako pa v tej naši ‘drugi švci’, potimo pot ostali, ki spremljamo ta nedopusten politični teater.

Če ste tam, nenazadnje vam plače dajemo mi, je čas, da se obnašate odgovorno in delate v dobro nas, državljanov, države Slovenije. Tako levi, desni, sredinski oz. vsi politični, ki ste na našem napajalniku. Po toliko letih je že skrajni čas, da se slednjega zavedate, glede na to, da se politična struktura odkar je Slovenija ni veliko spremenila. Na davkoplačevalskem pašniku ste eni in isti, s svojimi napumpanim podmladkom. A krme bo očitno enkrat zmanjkalo, če se odnos in delovanje ne bo spremenilo.

Seveda sem prepričan, da bodo politični veljaki ob tem zapisu zgroženi in hoteli dokazovati, da delajo dobro, v korist ljudi. Ampak, tudi mi vemo, kako delate, pa vsega ne objavimo, ker ste vi, ki ste tam le veljaki, pa čeprav za en mandat. Po slednjem pa so nekateri kar ‘bogi’, pozabljeni tudi od kolegov in ostalega ljudstva.

Pa veliko uspešnega dela na funkcijah, ki so z namenom. V vašem primeru, ste namreč v službi ljudstva, države, davkoplačevalcev. Bo šlo? O tem se sprašujem že lep čas. Vseskozi spremljamo levo in desno dribljanje. A očitno vam paše, ker žoga smo mi, državljani.

Robert Erjavec

Prejšnji članek
Naslednji članek
Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča