Bort Ross – poznaš, a ne veš kdo je. Koncert 30.11. 2018

0
410

Na Dolenjskem smo lahko ponosni na naše glasbene ustvarjalce, ki jih lahko vsak dan poslušamo na radijskih postajah, a sploh ne vemo, da gre za izvajalce, ki prihajajo iz našega konca. In med njimi je tudi Bort Ross, glasbenik, pevec, producent, ki sodeluje in soustvarja s številnimi uspešnimi slovenskimi posamezniki in skupinami. Bort Ross, človek, ki s svojim studiom v t.i. zalivu nekdanjega Panonskega morja (beri Šentjernej z okolico), mnogim glasbenikom ponuja kreativo ustvarjanja,  vas 30. novembra vabi v novomeški KC Janeza Trdine na koncert, na katerem bodo nastopili tudi njegovi številne glasbeni prijatelji.

Bort Ross je v ustvarjanju novega albuma, s katerim bo poslušalcem znova predstavil pesmi z neverjetno čutno izpovedjo besedil, ki se z njegovo glasbo povežejo v eno; v glasbo, ki je že sama po sebi podpisana z njegovim imenom, saj se v vsakem vidiku čuti, da so ustvarjene tako, kot to zna le on.

Bort Ross je še eden izmed mnogih odličnih glasbenikov, za katerega ne vemo, kako je videti, ampak vemo kako je slišati. In prav slednje je blagor za ušesa. Vabljeni V Kulturni center Janeza Trdine, 30. novembra, ob 19.30 uri. Karte v predprodaji na povezavi TUKAJ. 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj