četrtek, 28 marca, 2024
DomaLokalnoBrainobrain Nm hitri na Brainobrainfest 2022

Brainobrain Nm hitri na Brainobrainfest 2022

Hiter, hitrejši, najhitrejši! Tečajniki programa Brainobrain s celega sveta so imeli ponovno priložnost svoje sposobnosti preizkusiti in izkazati na spletnem mednarodnem tekmovanju Brainobrainfest.

»Tekmovanje se imenuje Brainobrainfest, zato ker je to festival veščin in talentov. Program preko računanja na abak in vizualizacije izboljšuje otrokovo koncentracijo, fokus, predstave, hitrost, kreativnost. Z vsakodnevno vajo otrok »krepi sebe«, vidi kako z vloženim trudom napreduje, dosega vedno boljše rezultate in vzporedno izboljšuje svojo samopodobo.  Ustanovitelj programa Anand Subramanian pa izpostavlja, da se otroci v Brainobrain programu (www.brainobrain.si) naučijo razmišljati hitreje in jasneje ter pogosto najdejo rešitve tam, kjer jih drugi ne.

V soboto, 29. 1. 2022, se je tako v hitrostnem računanju pomerilo okoli 23.537 tekmovalcev, ljubkovalno imenovanih »bobkov«  iz 72 različnih držav, dogodka pa se je udeležilo več kot 360 otrok iz Slovenije! Vsako leto nas je več!

Brainobrain center Novo mesto se veseli ene najvišje nagrade, 10 zlatih medalj in 14 srebrnih. Treniraj možgančke tudi ti, vabljen na Brainobrain. (Nadja Kovačič, brainobrain center Novo mesto)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča