ponedeljek, 4 marca, 2024
DomaŠportBrezplačni namizni tenis med šolskimi počitnicami

Brezplačni namizni tenis med šolskimi počitnicami

NTK Krka Novo mesto že četrto leto zapored ponuja dvomesečno vadbo pod strokovnim vodstvom – Dobrodošli začetniki in tisti, ki že nekaj znajo –V jeseni namiznoteniška šola!

Namiznoteniški klub Krka Novo mesto, klub s 73-letno bogato tradicijo, ki ima v svojih vrstah odlične mlade igralce (in tudi tri udeležence olimpijskih iger v Tokiu), še enkrat vabi šolarje, ljubitelje namiznega tenisa, da se v času počitnic v juliju in avgustu pridružijo brezplačni vodeni vadbi namiznega tenisa v Dolenjskem namiznoteniškem centru v Drgančevju (v gozdu za bencinskim servisom OMV v Žabji vasi). Tovrstna vadba, ki poteka četrto leto in pod strokovnim nadzorom, se je začela po koncu šolskega pouka. Poteka ob sredah med 17:30 in 19:30. Vodstvo kluba je z udeležbo zadovoljno, a je ta zaradi covida – mnogi so takoj odšli na ‘podaljšane’ počitnice – nekoliko manjša.

Za dodatne informacije pokličite na 041 626 895 (Jernej). Lahko si pomagate tudi z email naslovom: ntk.krka@gmail.com in dobili boste odgovore na vaša vprašanja.

Še informacija za tiste, ki jih namizni tenis še posebej zanima: z redno klubsko namiznoteniško šolo za vse starosti pričenjamo 1. septembra 2021.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča