Bršljinsko parkirišče izginotja in brutalnega napada

5
5642

Parkirišče v Bršljinu postaja očitno eno najbolj nevarnih lokacij družabnega in nočnega življenja v Novem mestu. Spomnimo, leta 2012 je z omenjenega parkirišča neznano kam izginil Jure Erjavec, ki so ga kasneje našli umorjenega. To soboto, se je prav tako pred očmi obiskovalcev lokalov zgodil napad na 25-letnega moškega, ki je spominjal na surove prizore iz filmov.

Kar srh spreleti marsikaterega Novomeščana po brutalnem napadu, ki se je zgodil v soboto okoli polenih zjutraj v Bršljinu. Mafijsko in brez milosti se je na parkirišče pripeljala četverica, ki je surovo s palicami napadla 25-letnika. In kot da to še ni bilo dovolj, se je eden izmed napadalcev nad onemoglo žrtvijo znesel še s brcami v glavo. 25-letnika so s hudimi poškodbami prepeljali v bolnišnico.

In sedaj se postavlja vprašanje: ali bodo očividci le pripravljeni kaj povedati policistom, ki bodo lahko lažje prišli do storilcev in ali bo tudi huje poškodovani 25-letnik spregovoril o morebitnem ozadju napada? V Sloveniji se namreč prevečkrat zgodi, da smo tiho oz. molčimo o dejanjih o katerih bi morali spregovoriti na glas.

Znano je že, da se omenja ime oz. priimek napadalcev in da naj bi šlo za osebe, ki so v družnem nastopu že polnile policijske zapisnike. Obstaja anonimna telefonska številka policije: 080 12 00.

5 KOMENTARJI

    • Saramati a ste imeli morda prste vmes, da veste toliko o tem dogodku? Če že veste toliko o tem dogodku vas bo morda policija kontaktirala ne se potem ustrašit. Baje pa, da so kamere iz lokala in radija Krke vse ujele. Tako, da kot ste rekli, kmalu se bo vse vedelo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj