Bruham, ker ne vem, kaj so ti sploh naredili!?

0
2579

V Sloveniji imamo malo morje nekakšnih družb, agencij, direktoratov in ne vem še kaj vse, kjer so zaposleni ljudje, ki naj bi menda nekaj delali. Kdo so ti ljudje in kaj znajo oz. so tako sposobni in kje so njihovi otipljivi rezultati dela, da vsi, ampak res vsi, v tej majhni Sloveniji, vemo za njihovo delo in dobrobit Slovenije. Zakaj teh, tako sposobnih, ne najdemo v zasebnem sektorju?

Tako pa se že dve leti v medijih valja zgodba o usodi nekaterih posameznikov za katetre večina sploh ne ve kdo so oz. vemo samo to, da smo jih plačevali davkoplačevalci in so lahko več kot deset let prejemali mesečno plačo, ki je bila višja kot je marsikdo v Sloveniji zaslužil enem letu, marsikdo niti v dveh letih letih! Sami sposobneži, ki se s svojim drago ovrednotenim znanjem niso podali v reševanje slovenskih podjetji, pač pa so radi v nekakšnih družbah, agencijah, direktoratih, ….. oz. v državnih službah.

Neee, tukaj ni politike, to so očitno sami uspešni ‘gospodarstveniki’, ali kako že? Bom pristavil še en škaf, da ne bo šlo mimo.  Glavno, da ne falim. 🙂 Ker potem ima čistilka Lidija veliko dela in to za plačo. Ah, o tem pa kdaj drugič, mislim o njeni plači, če se temu sploh reče plača.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj