petek, 31 marca, 2023
DomaŠportCretu ne bo več vodil slovenskih odbojkarjev

Cretu ne bo več vodil slovenskih odbojkarjev

Romunski odbojkarski strateg Gheorghe Cretu ne bo več vodil slovenske moške izbrane vrste, ki jo je na lanskem svetovnem prvenstvu v Sloveniji in na Poljskem popeljal do četrtega mesta. Odbojkarska zveza Slovenije se s priznanim strokovnjakom ni uspela dogovoriti za podaljšanje sodelovanja.

Cretu je slovensko reprezentanco prevzel nekaj več kot dva tedna pred začetkom lanskega svetovnega prvenstva. Pod njegovim vodstvom so naši fantje poskrbeli za še eno odbojkarsko evforijo, se prebili vse do polfinala ter s četrtim mestom dosegli največji uspeh slovenske odbojke.

Cretu ne bo več vodil slovenskih odbojkarjev“Obžalujem, da nismo uspeli doseči dogovora. Od prvega dne naše skupne poti smo imeli dobre in korektne odnose, a v življenju stvari včasih ne gredo tako kot bi si oboji želeli. Gianniju smo v vodstvu zveze in skupaj z igralci iskreno hvaležni za vse, kar je v tem obdobju storil za našo reprezentanco in za slovensko odbojko. Razhajamo se kot prijatelji in mu na nadaljnji profesionalni poti želimo vse dobro,” je dejal predsednik Odbojkarske zveze Slovenije, Metod Ropret.

Pred našo izbrano vrsto je zelo pomembna reprezentančna sezona, ki se bo začela z nastopi v Ligi narodov, v nadaljevanju pa bodo Slovenci igrali še na evropskem prvenstvu in v kvalifikacijah za olimpijske igre v Parizu, so še sporočili z Odbojkarske zveze Slovenije.

Podobni članki

Anketa tedna

Ali kdaj v živilskih trgovinah kupite izdelke, ki so zaradi roka znižani do 50%?

  • da (61%, 415 Votes)
  • vedno (22%, 146 Votes)
  • nikoli (14%, 98 Votes)
  • me ne zanima (3%, 18 Votes)

Total Voters: 677

Loading ... Loading ...

Najbolj popularno