Čuvaj nad vlomilce in tatove

0
677

Vsak dan lahko v policijskih poročilih zasledimo številne vlome in tatvine. Tudi danes. Zato vam priporočamo namestitev ‘čuvaja’. Vaš dom oz. nepremičnino lahko nadzorujete kadarkoli in kjerkoli. In to le s klikom. Čuvaj.si je sistem, ki deluje brezžično. Kit komplet je prednastavljen in ne potrebuje dodatnega programiranja. Montira si ga lahko vsak sam v zelo kratkem času.

Zaznava vlomne in tehnične alarme kot so: požar, plin, izlitje tekočin, temperature itd. Vodenje uporabe sistema in celoten uporabniški vmesnik v slovenskem jeziku. Več o Čuvaju in ponudbo boste našli na povezavi TUKAJ.

Zadnji vlomi in tatvine:

Med 8. 12. in 12. 12. je v Božakovem nekdo vlomil v počitniško hišo. Odtujil ni ničesar, nastala je le premoženjska škoda, povzročena z vlomom.
V Krškem je med 11. 12. in 12. 12. neznanec z osebnega avtomobila Volkswagen golf odtujil pnevmatike s platišči, avtoradio in poškodoval vozilo.
Iz odklenjene garaže v Gorenjem Mokrem polju je nekdo odtujil visokotlačni čistilec, puhalnik za listje in orodje. Škode je za okoli 1000 evrov.
Med 17.30 in 18.30 je v Smolenji vasi nekdo izkoristil krajšo odsotnost stanovalcev in skozi okno na terasi vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil je denar in nakit. Med 19. in 20. uro je prav tako v času, ko so bili stanovalci odsotni, v naselju Brod v Novem mestu neznanec skozi vrata terase vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil denar in nakit.
Nekaj pred 20. uro so bili metliški policisti obveščeni o vlomu v prodajalno v Metliki. Okoliščine še preiskujejo, po prvih ugotovitvah pa naj bi bilo odtujenih pet motornih žag.
V noči na 12. 12. je v Novem mestu nekdo vlomil v prodajalno in odtujil večjo količino tobačnih izdelkov. Okoliščine policisti še preiskujejo.