Darila, ki jih težko spravim pod drevesce ;)

0
944

Razmišljam o božiču, ki je vsaj za mene edinstven, lep, srčen, neprecenljiv. To je čas, ko se še toliko bolj zavedam sebe in vseh, ki jih imam rad, ki jih lahko še vedno objamem in tiste, ki jih s spominom na njih objemam večkrat letno. Hvaležen sem jim za vse trenutke snidenja.

In tako vem, ne glede na samotarski način življenja, da nisem sam, da je vedno nekje nekdo, s katerim delim vesele in bridke trenutke. Ampak jih delim in jih ne tlačim tja nekam v svojo možgansko veleposest. 🙂 In korak moraš narediti sam, če želiš imeti lepši, prijetnejši dan. Besede res lahko bolijo, lahko pa vlivajo toliko neprecenljivega, katerega ne moreš kupiti v nobeni trgovini, ker to preprosto ni naprodaj. Poslušati, slišati, se pogovarjati, spoštovati.

In ni ga darila kot je dom, družina, prijatelji. Preveč Vas je, da bi vas dal pod božično drevesce, zato pa je v srcu še vedno dovolj prostora. 😉

Hvala in lepe praznike vsem, ki Vam srce dovoli ljubiti in odpuščati. In božič je zame samo zaključek še enega celoletnega božiča. Vsem Vam ga privoščim.

R.E.

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj