DIGGIT: novomeški MEDIODROM z nagradama

0
116

Na konferenci o digitalnem komuniciranju DIGGIT je novomeški MEDIODROM dvojno slavil. V sporočilu za javnost so v Mediodromu zapisali:

Da se v digitalnem svetu počutimo povsem domače, smo potrdili na konferenci o digitalnem komuniciranju DIGGIT v Ljubljani. Slavili smo v dveh kategorijah za dva različna naročnika in tako potrdili uspešno sodelovanje. Skupaj s partnerjem Renault Nissan Slovenija smo nagrajena dela do sedaj že nekajkrat prejeli, prvič pa smo prispevali k nagradi naročnika in prijavitelja Lidl Slovenija in to že v prvem letu sodelovanja.

Žirijo smo prepričali z Renaultovo kampanjo Z.E. TAXI in zanjo prejeli Zlato nagrado v kategoriji Avtomobilska industrija, v kategoriji Družbeni mediji pa smo se skupaj s prijaviteljem Lidlom Slovenija razveselili Velike nagrade za digitalno strategijo za upravljanje družbenih omrežij.

Kampanjo Z.E. TAXI smo za Renault Nissan Slovenija v Mediodromu pripravili skupaj z agencijami Publicis Slovenija, FABulatorij in OMD. Nagrado sta skupaj s soustvarjalci kampanje prevzeli Milena Jakovljević, vodja digitalnega marketinga, in Renata Penca, vodja projektov v Mediodromu. Skupaj z naročnikom Lidl Slovenija pa je nagrado na odru prevzela vodja projektov in direktorica Mediodroma, Nina Jakovljević.

Mediodromovo ekipo sestavljamo specialisti za družbena omrežja, spletno oglaševanje, razvoj aplikacij, naša posebnost pa je tudi svetovanje s področja internetnega prava. Svojim naročnikom nudimo tako celosten nastop na spletu.

Obeh nagrad smo se v Mediodromu zelo razveselili, saj pomenita potrditev našega dosedanjega dela in prizadevanja po ustvarjanju inovativnih zgodb v digitalnem svetu, obenem pa nam pomenita ustvarjalni izziv za v prihodnje.

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj