četrtek, 28 marca, 2024
DomaLokalnoDo 1. aprila prijave na Call of duty

Do 1. aprila prijave na Call of duty

Društvo novomeških študentov v sodelovanju s Slovensko vojsko izvaja projekt Call of duty, ki udeležencem na najboljši način približa življenja vojaka v njegovi polni akciji. Izziv, na katerega se lahko prijavijo vsi, ki jih zanima življenje elitnega vojaka v praksi. Izziv je brezplačen, prijavi se lahko vsak, ne glede na starost. Letos bo 5 izzivov za 3 starostne skupine. S prvim začnejo že v aprilu, in sicer za dijake (14-18 let starosti).

V ta namen bo za različne populacije organiziran 3-dnevni preživetveni izziv, poln akcije, zapletov in koristnih usposabljanj. Vsak izziv bo predstavil specifično situacijo, iz katere se  bodo morali udeleženci rešiti in dokončati misijo, ki pomeni preživetje v realni situaciji.

S COD izzivom želijo vsem udeležencem približati poklic vojaka ter življenje v vojski! Skozi tri dni izzivov in akcije pridobiš novo znanje in izkušnje, kot so preživetje v naravi, rokovanje z orožjem in vojaško opremo, tehnike preživetja, opravljanje specialnih misij… in še veliko več!

Prijave so možne le do 1. aprila.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča