Lokalno

Do 1. aprila prijave na Call of duty

Društvo novomeških študentov v sodelovanju s Slovensko vojsko izvaja projekt Call of duty, ki udeležencem na najboljši način približa življenja vojaka v njegovi polni akciji. Izziv, na katerega se lahko prijavijo vsi, ki jih zanima življenje elitnega vojaka v praksi. Izziv je brezplačen, prijavi se lahko vsak, ne glede na starost. Letos bo 5 izzivov za 3 starostne skupine. S prvim začnejo že v aprilu, in sicer za dijake (14-18 let starosti).

V ta namen bo za različne populacije organiziran 3-dnevni preživetveni izziv, poln akcije, zapletov in koristnih usposabljanj. Vsak izziv bo predstavil specifično situacijo, iz katere se  bodo morali udeleženci rešiti in dokončati misijo, ki pomeni preživetje v realni situaciji.

S COD izzivom želijo vsem udeležencem približati poklic vojaka ter življenje v vojski! Skozi tri dni izzivov in akcije pridobiš novo znanje in izkušnje, kot so preživetje v naravi, rokovanje z orožjem in vojaško opremo, tehnike preživetja, opravljanje specialnih misij… in še veliko več!

Prijave so možne le do 1. aprila.

Exit mobile version