Dolenjca s Filipinov prihajata domov

0
6758

Ena vzpodbudna novica. Dolenjski par, ki je bil v teh dneh v negotovosti, kako se s Filipinov vrniti domov, se je znašel sam in je že na poti proti domu. Peter in Natalija ter še ena Slovenka, Eva, se vračajo. Par nam je sporočil:

‘Za let smo poskrbeli sami, tako da smo pisali Avstrijcem in smo začuda dobili potrditev, potem je naša ambasada v Tokiju preverila, o verodostojnosti. Mi smo se ta čas spakirali in čakali v nizkem startu. Ko so potrdili, da imamo zares let, ne samo do Manile, ampak tudi naprej, so nas poslali na letališče. Zdaj so nam začeli bolj pomagati, uredili so nam za eno noč hotel v Manili, potem pa v nedeljo ponoči odletimo naprej. Sicer ne vemo natančnega poteka, ampak naj bi leteli v Hanover in potem na Dunaj. Ta čas nam bodo uredili nek dokument, ki ga bomo potrebovali v Avstriji. Letimo pa 3 Slovenci, Natalija, Eva in Peter. Upamo samo, da ne bo kasneje v Manili kaj na novo odpovedano.’

Najverjetneje bodo v treh dneh spet doma. Ostali Slovenci na Cebuju naj bi jutri izvedeli, če bodo lahko potovali z Nemci. Srečno.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj