nedelja, 28 aprila, 2024
DomaGospodarstvoDolenjski Beesmetic in medena zaščita kože

Dolenjski Beesmetic in medena zaščita kože

Tokrat vam predstavljamo med nekoliko drugače. Med je sestavina, ki se nahaja v vsaki slovenski kuhinji. Pa vendar le nekaj Slovenec ve, da ga še bolj kot kruh, potrebuje tudi naša koža. Slednjega se je dobro zavedala Kleopatra, ki je za čudovito kožo skrbela z maskami za obraz iz medu, dodajala ga je tudi v svoje mlečne kopeli. Ni čudno, da je bila znana kot ena najlepših žensk v zgodovini človeštva.

Potenciala medu za nego kože sta se za zanosno in ponosno lotili tudi dve Dolenjki, Rebeka in Maja. Že med študijem sta namreč odprli podjetje z medeno kozmetiko Beesmetic, k njegovi rasti pa je pripomogel tudi Razvojni Center Novo mesto s svojim podjetniškim programom Business Gladiator.

Medena zgodba tega mladega podjetja se je začela že 4 generacije nazaj, saj se je s čebelarstvom ukvarjal Rebekin pradedek. Ljubezen do čebel sta Rebeka in Maja združili z znanjem o kozmetiki in na trg začeli dodajati inovativne, s slovenskim medom obogatene produkte za nego kože.

Pred nekaj dnevi sta predstavili nov izdelek – multifunkcionalno mazilo v stiku, ki je hibrid med kremo in maslom za telo. Ta rešuje suho kožo in poletne težave, kot so razdražena koža po britju in opečena koža po sončenju. Je tudi super naravna nega za otroško kožo.

Več o ponudbi Beesmetic lahko poiščete in tudi naročite na spletni strani – TUKAJ.

Medene izdelke za nego kože lahko s kodo POLETJE10 dobite z 10% popustom.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča