Veliki finale 2. Castle Kolpa Music Festivala

Veliki finale 2. Castle Kolpa Music Festivala

-
0 123
Processed with VSCO with hb1 preset

2. Castle Kolpa Music Festival se počasi izteka! Sinoči so ne glede na vreme, navdušili najprej Multiball, Back Ivy, nato v velikem slogu legendarni Pankrti, jamajške reggae legende Inner Circle, pa tudi Siddharta in Psihomodo Pop so zbrani več tisoč glavi množici pripravili prava rock spektakla! Medtem pa so na elektronskem odru blesteli Galoski, Avadox, Saberz, Sid Cisse in drugi.

Danes pa festival prehaja preko bogatega dnevnega dogajanja, v finalni večer tega največjega festivala v tem delu Slovenije! 

Veliki finale festivalskega programa bo na glavnem odru, Dragon Stageu, pripadel sloviti hrvaški skupini Parni Valjak, ameriški metal skupini Soulfly z razvpitim Maxom Cavalero (znanim tudi iz skupine Sepultura), sloviti angleški rapcore, dub, dancehall in ragga skupini Asian Dub Foundation, nato La Fanfarria Del Capitan (Argentina), Captain Morgan’s Revenge in Jaja Bojz. Arena Experience pa bo gostila slovitega domačega, svetovno znanega didžeja Umeka, ob njem pa bodo nastopili še Sylvain, Veztax, Wattex, TGW, Busta Row in drugi.