četrtek, 25 aprila, 2024
DomaGospodarstvoDružba T - 2 s prostorno poslovalnico v Nm

Družba T – 2 s prostorno poslovalnico v Nm

Družba T-2 je ta petek v Novem mestu odprla novo in prostornejšo poslovalnico na Rozmanovi ulici 40. Nova poslovalnica skupaj s pisarniškimi prostori meri 200 kvadratnih metrov, polovica površin pa je prodajno-razstavnih in namenjenih obiskovalcem, za katere bo skrbelo 5 zaposlenih.

S to pridobitvijo bo T-2 ponudba interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije občanom Novega mesta še bolj dostopna, uporabniki pa bodo lahko izbirali med paketi T-2 storitev, koristili ugodnosti v T-2 Klubu in urejali vse potrebno za sklenitev naročniškega razmerja ter najem, prevzem ali zamenjavo opreme. Občanom so v poslovalnici po ugodnih cenah na voljo tudi izdelki, kot so mobilni telefoni, tablice, televizijski sprejemniki, hišni kino ter druga računalniška oprema, pri katerih T-2 ponuja tudi mesečna odplačila naročene opreme na 12, 24 ali 36 obrokov.

Predsednik poslovodstva Jure Valjavec je na odprtju poudaril, da družba T-2 kot operater tudi s svojo mrežo poslovalnic uresničuje zastavljene načrte za širitev ponudbe v dolenjski regiji: ”Selitev na bolj atraktivno in frekventno lokacijo v Novem mestu je za nas in predvsem za naše uporabnike velika pridobitev, s katero želimo tako gospodinjstvom kot poslovnim uporabnikom še bolj približati naše storitve interneta, telefonije in televizije. V dolenjski regiji nam danes zaupa že več kot 12.300 naročnikov, na lastnem optičnem omrežju pa beležimo 5.300 priključkov. Po letošnji raziskavi smo v T2 prepoznani kot operater z vrhunsko uporabniško podporo ter skrbnim odnosom do naročnikov, ki jih navdušujejo visoke hitrosti interneta, stabilnost omrežja, kakovost povezav in kakovostna oprema. Svojo vodilno vlogo z najvišjimi internetnimi hitrostmi v T-2 dokazujemo s paketom Oranžni Diamant za gospodinjstva, poslovnim uporabnikom pa se posvečamo individualno in jim lahko uresničimo praktično vse želje ali zahteve. Pri ponudbi storitev televizije nas naši naročniki cenijo po brezhibnemu delovanju ter vrhunski kakovosti slike in zvoka, ter po širokem naboru TV programov ter funkcionalnostih, ki jih ponujajo napredne časovne funkcije in mobilna televizija T-2 tv2go, ki jo je mogoče spremljati kjerkoli v EU. Zadovoljstvo naročnikov beležimo tudi na področju mobilne telefonije, ki je v trendu rasti. Novo mesto v slovenskem merilu danes sodi med najbolj razvite občine, zato si v družbi T-2 s svojimi konkurenčnimi prednostmi prizadevamo povečati delež na vseh segmentih prodaje,” so še sporočili iz T – 2.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča