petek, 19 aprila, 2024
DomaLokalnoDve leti nadlegovanja, ker sem Dolenjskanews

Dve leti nadlegovanja, ker sem Dolenjskanews

Pred slabim letom sem zapisal, če bom sploh še kaj medijsko objavil. Zakaj? Ministrstvo za kulturo RS in njihov inšpektorat se je zaradi prijave (neznane osebe…) lotil moje spletne strani. Prijavitelj meni neznan, a zanimiva je huda vnema državnega aparat. Ministrstvo je tako moje počutje oz. življenje po nepotrebnem grenilo oz. oviralo skupaj dve leti, zaradi neznanega prijavitelja. Me zanima, če se vedno tako temeljito lotijo vseh prijav?

Prav tako sem prejel klic osebe, ki je zaposlena na ministrstvu za kulturo, naj uredim stvari. Ampak kakšne, katere?! Jaz imam slednje zakonsko urejene. Ob tem se (ob sklepu) sprašujem, kako je lahko inšpektor upravičen do mesečnega dohodka, če ne pozna osnove zakonodaje v tej dejavnosti?!

Sem majhen, a očitno s preveč sledilci na socialnih omrežjih, s spletno stranjo in delam tudi na POP TV (na slednjo sem in bom vedno ponosen). Prav to, da delam za omenjeno medijsko hišo, pa je po mojem laičnem mnenju očitno podžgalo prijavitelja. Ob tem naj dodam, da smo pri nas zelo liberalni, spoštljivi, ljudski.

Naj samo dodam, da objavljam stvari, ki se dogajajo na JV Slovenije, tudi vseslovensko in čez mejo. S številnimi medijskimi hišami sodelujem korektno, vzajemno, kar pomeni, da sodelujemo, razen… Izpostavil bom t.i. slovenske medije, ki imajo baje madžarske lastnike in si očitno dovolijo vse. Brez občutka so v začetku svojega delovanja kradli moje fotke in video vsebine in navzlic mojemu korektnemu opozorilu, da slednje lahko uporabijo z določenimi pravili (brez plačila, da ne bo pomote) tudi odgovora nisem prejel.

In v inšpekcijskem sklepu je še zapisano, da v tem postopku posebni stroški niso nastali (sicer ne vem, kaj to pomeni – posebni). Meni osebno so! Sem namreč zasebnik, ki plačujem tistega, ki je mene nadzoroval. Torej? Stroški so! A ja, še to: šele v sklepu sem razbral, da me je nekdo prijavil. Res, zanimivo.  😉

Politično neobremenjen, a vas spremljam, Vse. Naj živijo NEODVISNI mediji.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča