četrtek, 25 aprila, 2024
DomaLokalno'Enkrat je dost', kajne?

‘Enkrat je dost’, kajne?

Dolgotrajna oskrba? V Sloveniji imamo eno najbolj obremenjenih plač v EU. Kaj bi še radi politiki, ki ste vsekakor preveč samo v Ljubljani oz. pisarnah in premalo na terenu, med ljudmi, tudi izven Ljubljane. V isti sapi delite naš denar (z naslova strpnosti) lenuhom, večkratnim prestopnikom brez zadržkov in si ob slednjem drugače mislečim in oškodovanim, dovolite ob enkratnem obisku še prevzetnost oz. očitanje oškodovanim nestrpnost!

Ja, lahko me imate za nestrpnega. Če pa morda kaj ne veste in ste o slednjem javno sporočiti javnosti, potem to storite na korekten način – javnosti. Kot prebivalec JV Slovenije, bi bilo zelo čudno, da bi se ob predlogu 11 županov JV Slovenije sprenevedal. V naših koncih vemo, dobrih 70 km nočejo vedeti oz. so očitno druge vizije integracije, ki jih še nismo videli uresničene.

IN ČISTO ZA KONEC ŠE TO, ALI SE JE KDO V LJ VPRAŠAL, KAKŠNO ŠKODO SO OB INCIDENTU KONEC TEDNA UTRPELI ORGANIZATORJI FESTIVALA V NM IN VSI T.I. DOMAČI PONUDNIKI DOBROT IN TURIZMA, PROMOTORJI SLOVENIJE?

In še nekaj, če bo potrebno se bom vseh policijskih poročil (slednjega policisti pač ne smejo) lotil na etnični osnovi, tako kot se nekateri pri nas lotijo pridobivanja sredstev iz EU oz. posledično naše harmonične Slovenije. Zgolj, da vemo, kam nas je pripeljala uspešna integracija, ali kako se ji že reče?

No, do takrat, ko se bo, če se sploh bo kaj uredilo, pa bomo davkoplačevalci na JV Slovenije poskusili obdržati svojo lastnino………

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča