Etnični spet ‘delajo’ red v mestu?

Etnični spet ‘delajo’ red v mestu?

-
28 3255

Okoli 23. ure so novomeške policiste poklicali na pomoč iz lokala v Novem mestu, kjer naj bi se nahajalo več pijanih kršiteljev, ki so kršili javni red in mir. Tudi po prihodu policistov se kršitelji niso pomirili in niso
upoštevali ukazov policistov. Eden od njih je udaril gosta lokala, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi prepiranja, pretepanja, nedostojnega vedenja in neupoštevanja ukazov, mu bodo izdali plačilni nalog. Policisti nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin in bodo po zaključenem postopku zaradi kršitev izdali plačilne naloge tudi ostalim kršiteljem.

Po naših neuradnih informacijah se je nadlegovanje dogajalo v enem izmed lokalov v Bršljinu in gre za skupino 11 oseb, ki jim strežno osebje lokala, zaradi očitne pijanosti,  ni želelo postreči z alkoholom. Očividci so nam povedali, da se je kasneje odvijal pravi ‘šov,’ tudi ko so na kraj dogodka prišli policisti. Očividce je presenetil tudi neverjetno visok prag tolerance policistov, ki so se ukvarjali z ‘žejnimi’ in razposajenimi mladci.