Etnični spet ‘delajo’ red v mestu?

28
3256

Okoli 23. ure so novomeške policiste poklicali na pomoč iz lokala v Novem mestu, kjer naj bi se nahajalo več pijanih kršiteljev, ki so kršili javni red in mir. Tudi po prihodu policistov se kršitelji niso pomirili in niso
upoštevali ukazov policistov. Eden od njih je udaril gosta lokala, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi prepiranja, pretepanja, nedostojnega vedenja in neupoštevanja ukazov, mu bodo izdali plačilni nalog. Policisti nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin in bodo po zaključenem postopku zaradi kršitev izdali plačilne naloge tudi ostalim kršiteljem.

Po naših neuradnih informacijah se je nadlegovanje dogajalo v enem izmed lokalov v Bršljinu in gre za skupino 11 oseb, ki jim strežno osebje lokala, zaradi očitne pijanosti,  ni želelo postreči z alkoholom. Očividci so nam povedali, da se je kasneje odvijal pravi ‘šov,’ tudi ko so na kraj dogodka prišli policisti. Očividce je presenetil tudi neverjetno visok prag tolerance policistov, ki so se ukvarjali z ‘žejnimi’ in razposajenimi mladci.

 

28 KOMENTARJI

  1. Že od malih nog nisem marau tega dela Nm. Sicer pa tut nism več tam, sam tu je res ful nedopustno, kulk se čez prste dol gleda. Pa da ne govorim o avtobusni, ku sm v srednjo hodu. Hvalabogu sm meu neki tolk zaledja, da nism naletu na neke večje probleme tam. Skor vsak petek akcija tam, splo pa pred novim letom, tu se je vse tolklu tam med sabo, ne vem, če se še zdj.

  2. Že od malih nog nisem marau tega dela Nm. Sicer pa tut nism več tam, sam tu je res ful nedopustno, kulk se čez prste dol gleda. Pa da ne govorim o avtobusni, ku sm v srednjo hodu. Hvalabogu sm meu neki tolk zaledja, da nism naletu na neke večje probleme tam. Skor vsak petek akcija tam, splo pa pred novim letom, tu se je vse tolklu tam med sabo, ne vem, če se še zdj.

  3. Tukaj pa pogrešam stare dobre čase, ko si je naša policija več upala.Imeli smo dva policista (miličnika) in enega psa.Ti so takrat delali red v Žabjaku in reševali cigansko vprašanje…Starejši se jih verjetno še dobro spomnijo.

  4. Tukaj pa pogrešam stare dobre čase, ko si je naša policija več upala.Imeli smo dva policista (miličnika) in enega psa.Ti so takrat delali red v Žabjaku in reševali cigansko vprašanje…Starejši se jih verjetno še dobro spomnijo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj