EuroVolley 2019 v Žužemberku in Bršljinu

0
225

Evropsko prvenstvo v odbojki za moške se nezadržno približuje in promocija dogodka je v polnem teku. Da bi to pomembno tekmovanje, ki ga bo septembra gostila tudi Ljubljana, približali najmlajšim, je Odbojkarska zveza Slovenije v tem tednu pričela s projektom EuroVolley Tour.

Karavana EuroVolley 2019 bo v sodelovanju z odbojkarskimi klubi to sredo obiskala OŠ Žužemberk in OŠ Bršljin. Na vseh dogodkih bodo prisotni naši sedanji in nekdanji slovenski odbojkarski reprezentanti. V Žužemberku, kjer so dečki domačega kluba v nedeljo postali državni prvaki, bo ob 9. uri otrokom odbojko predstavil nekdanji reprezentant Miha Plot. V Novem mestu pa bo ob 13. uri gostoval še en nekdanji reprezentant, Danijel Koncilja.

Na obeh dogodkih ne bo manjkalo družabno – športnih izzivov: kratek kviz s petimi vprašanji otrokom in praktičnimi nagradami, fotografiranje z mobilniki z nekdanjim reprezentantom in uradne žoge prvenstva, istočasno se bodo otroci preizkusili v odbojkarskem znanju s ciljanjem z žogo prek mreže.

(foto: Aleš Oblak)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj