četrtek, 18 aprila, 2024
DomaLokalnoFood truck festival Karavana okusov prihaja v Nm

Food truck festival Karavana okusov prihaja v Nm

Food truck festival Karavana okusov novo sezono začenja ta petek in soboto na novomeškem Glavnem trgu.

Zdaj niso več potrebna romanja v tujino, da bi doživeli pravi festival odlične ulične prehrane. Pod eno streho, bolje rečeno na en trg, se pripelje več kot 10 ponudnikov različne ponudbe hrane in pijače na kolesih. Karavana okusov je prava street food zgodba, ki se pelje že tretjo sezono. Poleg omamnega vonja, se po ulicah mesta valijo še melodije gostujočih glasbenikov in DJev. Vsi domov odidemo ne samo s polnimi želodci, ampak tudi polni novih doživetij.

Kaj se začne na črko F in konča s črko K? Food truck!

Novo sezono naših kulinaričnih potepanj po Sloveniji začenjamo v Novem mestu, ta petek 5. maja, ko se točno opoldne, z našimi tovornjački in prikolicami, polnimi dobrot ustavimo pred Mestno hišo. Potegnemo ročne zavore, zakurimo v pečeh, odpremo lopute in ponudimo gurmansko veselico do poznega sobotnega večera.

Kdo vse pripelje slastno veselje v Novo mesto?

Kultni VW kombi Beer Bulli vam bo iz sebe točil hladno pivo, atraktivna Habahaba prikolica z odličnimi mesnimi pitami, legendarni Gud Street Fud z znamenitimi burgerji in fingerfoodom, mehiški Boš? Bom! food truck bo ta vikend mehiška kulinarična ambasada, seksi Brincelj gin van vam bo s svojimi dekleti mešal nore coctaile, mala Gabrielo prikolica z velikimi vaflji in ameriškimi palačinkami, bleščeči Šiš truck z burgerji in hot dogi, pisani Sam Churros prikolica polna legendarnih španskih čurosov, sladki Yammy Tammy tovornjaček s pravimi pregrehami, Caminito prikolica z najboljšo argentinsko hrano.

Novo mesto, pridi lačno! Ker hujšali bomo jutri, še sporoča Karavana okusov.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča