torek, 23 aprila, 2024
DomaGospodarstvoFOTO: Adria Adora s prestižno nagrado EIA

FOTO: Adria Adora s prestižno nagrado EIA

Na evropsko nagrado za inovacije (European Innovation Award) je bilo v letošnjem letu prijavljenih več kot 120 izdelkov, ki so se potegovali za priznanja v 16 kategorijah. Podelitev nagrad, ki jo organizira nemška založba DoldeMedien Verlag, je letos v Stuttgartu potekala v digitalni obliki in brez gostov, kljub temu pa zadovoljstvo nad doseženimi rezultati ni bilo nič manjše – Adria Mobil je namreč za razvoj nove počitniške prikolice Adora osvojila prvo mesto v kategoriji zunanji dizajn.

Adora nove generacije je žirijo, ki jo sestavljajo uredniki 18ih največjih panožnih revij, prepričala z navdihujočo zasnovo, ki jo zaznamuje prenovljena zunanjost, izjemno veliko panoramsko okno, širša vhodna vrata in celo zadnje panoramsko okno pri različici Adora 613 PK. Adora prinaša tudi prepoznavne elemente kot so novi deflektorji vetra, ki prinašajo izboljšano aerodinamiko in večjo stabilnost na cesti ter nove zadnje več funkcijske luči s polno LED diodo. Uporabnikom prinaša občutek domačnosti, elegantna notranjost pa ponuja večje prostore in mehke oblike. Adora ponuja sodobne bivalne prostore – kuhinja sama predstavlja ločen prostor z elegantnim dizajnom, Adora 613 PK pa ponuja celo posebno otroško sobo s prilagodljivimi rešitvami za spanje do treh otrok z ležišči, daljšimi od 2 m, umeščenimi pod panoramskim oknom. Adora ponuja tudi številne inovativne rešitve, kot je večnamenska torba na vhodnih vratih ter aluminijast profil, ki obkroža prikolico in na katerega lahko vpnemo odlagalne police ali priročne viseče žepe. Obstaja tudi veliko integriranih svetlobnih rešitev in še veliko več.

Adria Adora je v sezoni 2021 na voljo v 12 tlorisnih različicah, od katerih jih je 9 namenjenih kupcem v Evropi, 3 tlorisne različice pa so pripravljene tudi za angleški trg. Obenem velja izpostaviti, da je Adria Mobil priznanje EIA prejela že šesto leto zapored, kar nedvomno potrjuje inovativnost, kakovost ter vrhunski dizajn Adriinih izdelkov.

Odnosi z javnostmi Adria Mobil

Prejšnji članek
Naslednji članek
Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča