FOTO: Baby shower bazar-šport in zabava generacij

26
175

»Odličen dogodek, poln nasmejanih ljudi in vedoželjnih otrok… Pravi živ-žav!« Tako je 2. Baby shower bazar, ki se je v soboto odvijal v novomeški Qlandiji, na kratko opisala otroška animatorka in pevka Maja Kokol.

»Veseli smo, ker smo lahko obiskovalcem na enem mestu ponudili številne informacije o možnostih preživljanja prostega časa nosečnic in družin z majhnimi otroki ter možnostih nakupa različnih pripomočkov in opreme za novopečene starše,« je povedala glavna organizatorka dogodka, Vanja Kovačič iz Športnega društva Duos Active, ki na Dolenjskem skrbi za to, da nosečnice enkrat tedensko gibajo pod strokovnim vodstvom, mamice po porodu pa se prav tako enkrat tedensko skupaj z dojenčki razmigajo ter izmenjajo mnenja in izkušnje z drugimi mamicami.

Obiskovalce so navdušile plešoče nosečnice, z dojenčki so nekaj minut migale tudi mamice, trebanjske mažoretke pa so skupaj z Vanjo predstavile novo vadbo, imenovamo Pound Workout. Otroci so ustvarjali glasbila, se spoznavali z angleškimi besedami, se posladkali s kakšnim koščkom torte… Obiskovalcem pa sta se predstavili tudi priljubljeni blogerki, mamici, obe po rodu z Dolenjske, Danijela – Mami na off in Iva – Ljubezniva.

Na drugem Baby shower bazarju so sicer sodelovali:
● Duos Active,
● Zavod Igrivi svet,
● Moja mala sobica,
● Naturi,
● MiniMe,
● Baby Zoom,
● Babi šiva,
● Kiss,
● Lei Lui,
● Nitka,
● Cukrček,
● Biseri sreče,
● Otroci Arhitektura Glasba,
● Pikabu,
● Partibutik,
● Helen Doron Novo mesto,
● Owlie Bowlie.

26 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj