FOTO: Čudovit dan za rekreacijo in dobrodelnost

35700
108

V soboto 7. aprila je ceste v okolici Trebnjega preplavilo 178 kolesark in kolesarjev. Za dober namen so zbrali 2.185€.

Dobrodelno kolesarjenje, ki je letos potekalo že osmič, privablja udeležence od blizu in daleč. Kar 178 se nas je letos zbralo med 7. in 19. uro na sončno soboto. Kolesarski krog, dolg 25 km, so nekateri prekolesarili enkrat, spet drugi pa so vztrajali cel dan. Najbolj vztrajen kolesar je v celem dnevu prekolesaril 13 krogov oz. 338 kilometrov!

Vsem udeležencem je poleg ljubezni do kolesarjenja skupen čut za sočloveka. Letos smo vse prostovoljne prispevke namenili družini s tremi otroci iz Jezera pri Trebnjem. Najmlajša dva, dvojčka Ema in Anže, sta se rodila s cerebralno paralizo. Zbranih 2.185€ bo družina porabila za vse stroške, ki nastajajo s terapijami in reabilitacijo dvojčkov. Verjamemo in upamo, da bo ta skromen prispevek vsaj malo pripomogel v tem procesu.

Organizatorji in družina prejemnica sredstev se izkreno zahvaljujemo vsem, ki ste v soboto prišli na dobrodelno kolesarjenje. Upamo, da se srečamo spet prihodnje leto, ko bomo 9. zapovrstjo kolesarili za dober namen. Dobimo se v soboto, 6. aprila 2019! (Aleksej Dolinšek in ekipa organizatorjev
Športno društvo Ad-venture ter Kolesarsko društvo Gorenje Ponikve)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj