petek, 19 aprila, 2024
DomaGospodarstvoFOTO: Dan odprtih vrat Avto Krke in sajenje medovitih rastlin

FOTO: Dan odprtih vrat Avto Krke in sajenje medovitih rastlin

V podjetju Avto Krka so preteklo soboto pripravili dan odprtih vrat. Ob svoji 25-letnici so za stranke in obiskovalce pripravili številna presenečenja, dan pa so na vseh enotah izkoristili tudi za sajenje medovitih rastlin. Skupaj z zaposlenimi so si obiskovalci lahko ogledali prostore poslovalnic, z njimi poklepetali in za nekaj časa postali del njihovega vsakdana.

25. rojstni dan podjetja je bil iztočnica, da v prvi vrsti razveselijo tudi svoje zaposlene, zato so se odločili, da tudi vsak izmed skupno 550 zaposlenih v dar prejme sadiko jablane. V počastitev jubileja so pripravili Dan odprtih vrat, v sodelovanju z Rotary klubi Slovenije pa še slavnostno zasaditev medovitih rastlin, ki je ob tej priložnosti istočasno potekala na 29 lokacijah enot podjetja Avto Krka širom Slovenije.

V podjetju Avto Krka se zavedajo, da velikost podjetja, kjer je več kot 500 zaposlenih, vpliva na okolje, družbo in lokalne skupnosti. Že od samih začetkov podpirajo dejavnosti v lokalnih skupnostih, kjer imajo svoje enote, vrtce, šole, društva in klube raznovrstnih dejavnosti. V letu svojega jubileja gredo še korak dalje. Svojo odgovornost krepijo s sodelovanjem v dolgoročnih projektih, s katerimi se zavzemajo za naravo in družbeno dobro. V partnerstvu z Rotary Slovenija so se tako priključili pobudi sajenja medovitih rastlin. Tako Avto Krka kot člani Rotary klubov Slovenije se strinjajo, da gre pri omenjenem projektu za družbeno odgovorno sodelovanje, ki se ga oboji veselijo tudi v prihodnje.

Prejšnji članek
Naslednji članek
Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča