petek, 19 aprila, 2024
DomaŠportFOTO: Dečki MRK Krka državni prvaki

FOTO: Dečki MRK Krka državni prvaki

V organizaciji Moškega rokometnega kluba Krka se je v športni dvorani Marof odvijal zaključni turnir četverice najboljših ekip v kategoriji starejših dečkov B ( letnik 2009 in mlajši). Poleg domače ekipe so na omenjenem turnirju nastopile še ekipe RK Gorenje Velenje, RD Riko Ribnica in RK Jeruzalem Ormož. Domači rokometaši pod vodstvom trenerja Dejana Vujića so po zmagi nad velenjskim Gorenjem in napeti finalni tekmi premagali vrstnike iz RK Jeruzalem Ormož, ter se po dveh zmagah na koncu veselili naslova državnega prvaka za sezono 2022/23.

Za ekipo MRK KRKA so nastopili: Erazem Burgar, Maks Teraš, Lovro Ščuka, Žan Dular, Andraž Kirm, Nejc Štangelj, Maj Strašek, Jakob Kastelic, Borja Horvat, Grega Blažič, Jure Sekula, Tom Ambrožič, Nik Pust, Simon Predalič. Trener Dejan Vujić.

Številni obiskovalci, ki so s tribun dvorane Marof spremljali finalne tekme, so lahko uživali v izjemnih predstavah ter športno podpirali in navijali za mlade rokometaše, ki so bili za svoje delo preko celotne sezone nagrajeni z uvrstitvijo na zaključnem turnirju.

Končni vrstni red:
1. mesto: MRK KRKA
2. mesto: RK Jeruzalem Ormož
3. mesto: RK Gorenje Velenje
4. mesto: RD Riko Ribnica

MRK KRKA se za izvedbo in organizacijo turnirja zahvaljuje generalni pokroviteljici KRKA d.d., podjetjema ADRIA MOBIL d.o.o., Roletarstvu Medle, NLB d.d., Mestni občini Novo mesto ter donatorjem MARKET MAJA d.o.o, MAKOMA d.o.o., TRADAK d.o.o., NOLICOM d.o.o., ter GRAN Novo mesto d.o.o.

(foto: Gašper Simonič)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča