FOTO: DJ Clay Clemens z norim poletjem

2
362

Čeprav koledarskega poletja še ni konec, končuje se namreč meteorološko, pa vendar vročih in dobrih zabav z DJ-ji ne bo zmanjkalo. Tudi Dolenjci imamo svojega odličnega DJ-ja, ki uspešno nastopa v družbi najboljših. DJ Clay Clemens tako omenjeno poletje končuje s pestrim koncertnim udejstvovanjem.

Sredi julija je v Splitu potekal svetovno eden najbolj odmevnih festivalov Ultra Europe (Ultra music festival veriga festivalov), kjer JE Clay Clemens nastopil na Ultra Worldwide odru. Poleg tega je nastopil tudi na uradnem Ultra boat party-ju ter na bližnjem campsite-u, kjer je Ultra Beachville oder.

Takoj za Ultro se je CC odpravil na otok Pag, v razvpite Zrće, ki jih nekateri imenujejo Adriatic Ibiza. V sklopu Dream Island festivala je Clay nastopil v Noa Beach Club-u, ki je na lestvici DJ Mag Top 100 klubov na svetu uvrščen na 14. mesto. Na tem festivala so nastopili tudi Tom Swoon, Sunnery James & Ryan Marciano, Sigma. Clay je nastopil za Sigmo – Britanski duo, ki ju ljudje prepoznajo po mega hitu Nobody to love.

DJ Clay Clemens se je ustavil tudi v Puli, kjer je nastopil s pevko Kristie Cle, s katero velikokrat sodelujeta in nastopava. Mesec julij je CC zaključil bolj severno, z nastopom v Avstriji, v Clubu Bollwerk.

V začetku avgusta se  je CC vrnil nazaj v Noa Beach Club, kjer je med drugim imel priložnost srečati in spoznati veliko svetovno znanih imen sodobne glasbe: KSHMR, Tujamo, Steve Aoki, Lucas & Steve, Pep & Rash, Throttle, Matroda…

In če je bil najboljši slovenski klub v Sloveniji – Cirkus, na poletni pavzi, je sedaj že odprt in tam tudi DJ Clay Clemens nadaljuje z mesečno rezidenco dogodkov Crazy Cirkus. Prvi bo že 15. septembra.

 

 

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj