FOTO: Ekipa SB Nm tik pod vrhom

0
2153

V okviru Združenja zdravstvenih zavodov Slovenije so v soboto, 14. septembra, na Bledu potekale že 14. športne igre slovenskih bolnišnic.

Igre so se odvijale pred veslaškim centrom Bled in v Kampu Zaka Bled.  Z dobro voljo in v športnem duhu se je 27 ekip pomerilo v dvanajstih disciplinah: namiznem tenisu, tenisu, odbojki na mivki, nogometu, golfu, košarki, balinanju, lokostrelstvu, teku okoli jezera (6 km), pikadu, veslanju v turističnih čolnih in veslanju na veslaških simulatorjih Ergometrih.

Otvoritev srečanja se je pričela z uvodnimi pozdravi direktorja Združenja Marjana Pintarja, generalnega direktorja UKC Ljubljana Janeza Pokljukarja in organizatorja Bleda Janija Klemenčiča, prerezom traku in štartom tekačev.

Združenje je pri organizaciji sodelovalo s prejemnikoma olimpijskih medalj v veslanju Janijem Klemenčičem in Mihom Pirihom, ki sta ustvarila še bolj športno tekmovalno vzdušje.

Športniki Splošne bolnišnice Novo mesto so sledili svojemu sloganu: »Mogoče nismo najboljši. Boljših pa tudi ni!« in ekipno s 461 točkami osvojili drugo mesto.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj