četrtek, 28 marca, 2024
DomaGospodarstvoFOTO: Ličnice Gostilne Repovž za moje napete ličnice in zadovoljne brbončice

FOTO: Ličnice Gostilne Repovž za moje napete ličnice in zadovoljne brbončice

Neverjetno, kako se dan lahko začne prečudovito. Ne mislim na vreme, pač pa na gospodično z GLS -a in paket, ki mi ga je dostavila. Ampak kakšen?

Z vrha prečudovitega Šentjanža, kjer domuje in številne s kulinarično ponudbo in znanjem, v svoji gostilni, razvaja družina Repovž, sem v ličnem in ohlajenem paketu prejel pravo domačo gurmansko ‘sladico.’ Hudo, prejmeš paket ene najboljših slovenskih gostiln, ki je med drugim za svoje delo prejela Michelinovo priznanje in imajo sommelierja leta po izboru Gault&Millau.

Repovževi so zapisali lepo sporočilo, poleg pa priložili goveje ličnice, omako, rdeče njoke, maslo, pire rdečega jabolka, čipko in celo peki papir. Ne, jed še ni pripravljena in tako domači – sodobni gostinci izobražujejo tudi nas, laike. Poleg prejmete še vsa podrobna navodila za pripravo oz. recept. Čudovito.

In ob vsem tem, kako se mi ne bi od zadovoljstva napele tudi moje ličnice. Družina Repovž, iskrena hvala.

Sicer pa lepo vabljeni tudi Vi, cenjeni bralci, obiščite Gostilno in trgovino Repovž, zdaj res da še virtualno oz. preko spleta in pripravili Vam bodo okusne kulinarične pakete pred-pripravljenih jedi iz najboljših slovenskih sestavin. Kliknite na shop.gostilna-repovz.si in izberite.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča